Home | Contact

Accessoires
Om het comfort van een zitplaats met als rugleuning een ademluchttoestel te vergroten zijn lendesteunen en een hoofdsteun verkrijgbaar t.b.v. de C&C ademluchtbeugel. Deze combinatie van hoofd-en lendesteunen bevordert het zitcomfort aanzienlijk, maar is voornamelijk ontworpen voor meer veiligheid van het personeel op de zitplaats. Wanneer er geen ademluchttoestel in de houder is geplaatst is er toch een comfortabele en veilige zitplaats.

De in hoogte verstelbare slede zorgt er voor dat de C&C ademluchtbeugels voor personen met verschillende lengtes altijd op de gewenste hoogte hangt. Dt bevordert het zitcomfort en de veiligheid.

Wanneer de elektrische vergrendeling wordt bekrachtigd zal een pen uitschuiven waardoor de ademluchtbeugel niet meer kan worden ontgrendeld. Hierdoor kan de chauffeur of bevelvoerder bepalen of de ademlucht kan worden ontgrendeld. Indien het systeem spanningsloos is zijn de beugels altijd ontgrendeld.

HS-1
Hoofdsteun met gebogen inlage voor de C&C ademluchtbeugels.

(Zowel los als gemonteerd op de ademluchtbeugel leverbaar.)

BS-1
Lendesteunen voor de C&C ademluchtbeugels.

(Zowel los als gemonteerd op de ademluchtbeugel leverbaar.)

BS-2
Inzetstuk indien er geen ademluchtfles geplaatst is.

(Alleen in combinatie met de BS-1 lendesteunen.)

HS-2 & HS-3
Losse hoofdsteunen met rechte (HS-2) of houten (HS-3) inlage om los in of tegen de wand te monteren.

S-1
In hoogte verstelbare slede

L-1
Elektrische vergrendeling in een 12V of 24V uitvoering.

GB-1
Achter hoofdsteun te plaatsen bak t.b.v. gelaatstuk

DB-1
Draagbandbeugels t.b.v. draagbanden ademluchttoestel

Download PDF

© 2016 C&C Products  |  T +31(0)187 49 3588 | Industriestraat 8 | 3281 LB | Numansdorp - C&C Products is onderdeel van Kenbri Fire Fighting B.V.