Home | Contact

C&C Ademluchtbeugels

C&C Products
Kenbri Fire Fighting heeft per 1 oktober 2011 alle activiteiten en materieel van C&C Products uit Geldermalsen overgenomen.

Inmiddels hebben bijna alle voormalige werknemers van C&C Products haar activiteiten, als onderdeel van Kenbri Fire Fighting, in Waalwijk voortgezet. Hieronder bevindt zich naast Carl Scholtus ook Toine de Brouwer, die vanaf 1 november bij ons de functie van projectleider vervult.

Wij hechten veel waarde aan de overname van C&C Products , omdat de specialisatie van kleine brandweervoertuigen perfect aansluit bij onze bestaande producten en diensten op het gebied van brandweervoertuigen. Daarnaast breidt Kenbri Fire Fighting met de overname van C&C Products haar programma uit met expertise op het gebied van het inbouwen van communicatie apparatuur en Mobiele Data Terminal systemen in voertuigen. De bekende C&C producten blijven tevens leverbaar.

Kenbri Fire Fighting is een solide en gezond bedrijf dat kwaliteit en service bijzonder hoog in het vaandel heeft staan. Inmiddels werken er bij ons ruim 90 enthousiaste en kundige medewerkers, verdeeld over de Kenbri vestigingen in Waalwijk, Stellendam en Beveren (België). Door de platte organisatie, onze korte communicatielijnen en een no-nonsense mentaliteit, zijn wij er van overtuigd dat wij de kenmerkende flexibiliteit van C&C Products kunnen behouden.

© 2016 C&C Products  |  T +31(0)187 49 3588 | Industriestraat 8 | 3281 LB | Numansdorp - C&C Products is onderdeel van Kenbri Fire Fighting B.V.