Home | Contact

C&C Ademluchtbeugels

C&C ARBO-ladderrek (semi-handmatig)
Het C&C ARBO-ladderrek is voorzien van een schuif-kantelmechanisme dat gemonteerd wordt op het dak van een voertuig. Hierdoor is het dakmateriaal eenvoudig en veilig vanaf de straat uit het rek te nemen. Het C&C ARBOladderrek is opgebouwd uit aluminium profielen en kunststof loopwielen.

Veilig en snel door 1 persoon te bedienen
Het op- en afkantelen gaat semi-handmatig waardoor het C&C ARBO-ladderrek snel en veilig te kantelen is. Bij het afkantelen van het ladderrek wordt de laatste neergaande beweging gedempt, bij het opkantelen wordt de laatste opgaande beweging gedempt. Op het dashboard kan (optioneel) een controlelampje gemonteerd worden, welke aangeeft dat het ladderrek afgekanteld is.

Aan de sluiting is een trekoog gemonteerd. Door met de bedieningstang aan dit trekoog te trekken ontgrendelt het ladderrek automatisch en is deze door één persoon afkantelbaar. De sluiting is zo ontworpen dat het kanteldeel automatisch vergrendeld wanneer deze opgekanteld wordt.

Afmetingen
De afmetingen van het standaard ladderrek bedragen 2700x1425x550 mm (lxbxh).
Afmetingen afkanteldeel: 2655x1250 mm (lxb).

C&C ARBO-ladderrek (elektrisch aangedreven)
Voor de elektrische aandrijving wordt er een spindelmotor geplaatst die ervoor zorgt dat het ladderrek af- en opkantelt. De bediening gebeurt middels een bedieningskast die in de materiaalruimte is geplaatst. De hoogte van het ladderrek wordt door de elektrische aandrijving 5 cm hoger.


De elektrische aandrijving is leverbaar in een versie die belastbaar is tot maximaal 80 kg en een extra sterke versie die belastbaar is tot maximaal 150 kg.

Afmetingen
De afmetingen van het elektrisch aangedreven ladderrek bedragen 3026x1425x550 mm (lxbxh). Afmetingen afkanteldeel: 3000x125

Download PDF

© 2016 C&C Products  |  T +31(0)187 49 3588 | Industriestraat 8 | 3281 LB | Numansdorp - C&C Products is onderdeel van Kenbri Fire Fighting B.V.