Home | Contact

C&C Ademluchtbeugels

C&C Stoel BN-1 (R.D.W. getest en goedgekeurd)
C&C Products heeft in samenwerking met de Hogeschool Autotechniek de C&C voertuigstoel BN1 en de C&C bankmoduul BN2 ontwikkeld.

De C&C BN1 stoel kan op iedere gewenste positie in ieder willekeurig voertuig geplaatst worden. De sterkte van de C&C BN1 stoel, de bevestigingspunten van de stoel aan het voertuig, de bevestigingspunten van de veiligheidsgordel en de bevestigingspunten van de C&C ademluchtbeugel of duikflesbeugel voldoen aan de zwaarste E.E.G.- richtlijnen. Het betreft hier de N1 norm (20G), waarvan u op pagina 4 meer informatie vindt. C&C Products is overigens de enige leverancier in Nederland die hieraan voldoet!

De C&C BN1 voertuigstoel is zodanig ontworpen dat deze, door middel van een gepatenteerde vloerbevestiging, als een op zich zelfstaande zitplaats in de cabine of opbouw van ieder voertuig te monteren is. Er kunnen maximaal twee C&C voertuigstoelen per rij in de rijrichting en drie stuks tegen de rijrichting in, naast elkaar gemonteerd worden.

De C&C voertuigstoel is opgebouwd uit kokerprofielen met een staalkwaliteit van St37-2 en St52-3. De stoel is standaard voorzien van een driepuntsgordel, een C&C ademluchtbeugel en een opklapbare voorgevormde zitting, welke voorzien is van een gasveer. Het frame wordt gestraald, geschoopeerd en standaard gespoten in de kleur grijs. De C&C BN1 stoel wordt geleverd met vloerbevestigingsplaatjes, een keurrapport en een montagevoorschrift.


Opties voor de C&C stoel BN-1
Optioneel kan de C&C stoel BN1 worden voorzien van hoofdsteunen en lendesteunen (beide alleen i.c.m. ademluchtbeugels). Een in hoogte verstelbare slede en een kratvergrendeling onder de zitting zijn tevens als optie leverbaar.

Om verwarring te voorkomen met de zwarte banden van het ademluchttoestel is er een rode heupgordel leverbaar in een 2-punts en een 3-punts uitvoering. Ze zijn extra lang (i.v.m. het ademluchttoestel) en voorzien van een oprolapparaat. Natuurlijk zijn de gordels voorzien van een type goedkeur.

Download PDF

© 2016 C&C Products  |  T +31(0)187 49 3588 | Industriestraat 8 | 3281 LB | Numansdorp - C&C Products is onderdeel van Kenbri Fire Fighting B.V.